top of page
Search
  • Writer's pictureΠερικλής Ανβάρ

Αναβαθμίστε το οδοντιατρείο σας με το Primescan: Ο απόλυτος ψηφιακός ενδοστοματικός σαρωτής


Ως πολυάσχολος επαγγελματίας οδοντίατρος, κατανοείτε τη σημασία του να παραμένετε ενημερωμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να παρέχετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς σας. Μία από τις πιο ελπιδοφόρες εξελίξεις στην οδοντιατρική τεχνολογία είναι η χρήση ψηφιακών ενδοστοματικών σαρωτών και μία από τις πιο προηγμένες διαθέσιμες επιλογές είναι το Primescan, που αναπτύχθηκε από την Dentsply Sirona.


Το Primescan προσφέρει πολλά βασικά πλεονεκτήματα που το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για πολυάσχολους και απαιτητικούς οδοντιάτρους. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η υψηλή ακρίβειά του. Με το Primescan, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αποτυπώνετε λεπτομερείς και ακριβείς ψηφιακές αποτυπώσεις των δοντιών των ασθενών σας, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερη εφαρμογή και πιο λειτουργικές αποκαταστάσεις.


Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του Primescan είναι η ευκολία χρήσης του. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες μαθαίνοντας πώς να χειρίζεστε τον σαρωτή ή να τον ενσωματώνετε στο ιατρείο σας. Το Primescan έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το χρήστη, το οποίο σας επιτρέπει να αρχίσετε γρήγορα και εύκολα να χρησιμοποιείτε ψηφιακές αποτυπώσεις στο ιατρείο σας χωρίς να διακόπτετε τη ροή εργασίας σας. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και πόρους.


Το Primescan ενσωματώνεται επίσης με κάθε οδοντοτεχνικό πρόγραμμα σχεδίασης, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό στη χρήση. Με τη δυνατότητα μεταφοράς ψηφιακών αποτυπωμάτων σε άλλα προγράμματα, όπως το λογισμικό Exocad, Inlab, 3Shape κλπ, μπορείτε να δημιουργήσετε αποκαταστάσεις με ευκολία και να κάνετε τη προσθετική διαδικασία πιο απλή.



Η Memodent σε συνεργασία με τη Dentsply Sirona προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και υποστήριξη για το Primescan, το οποίο είναι απαραίτητο για πολυάσχολους οδοντιάτρους που θέλουν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν ψηφιακές αποτυπώσεις. Η εταιρεία παρέχει εκπαίδευση και υποστήριξη για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αποτελεσματικά και να αξιοποιήσετε στο έπακρο.


Συμπερασματικά, το Primescan είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολυάσχολους και απαιτητικούς οδοντιάτρους που θέλουν να προσθέσουν ψηφιακές αποτυπώσεις στο ιατρείο τους. Η υψηλή ακρίβεια, η ευκολία χρήσης και η ενσωμάτωσή του με άλλο οδοντοτεχνικό λογισμικό και η ολοκληρωμένη εκπαίδευση και υποστήριξη το καθιστούν ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που θέλουν να εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους ασθενείς τους εξοικονομώντας χρόνο και πόρους.





bottom of page