top of page
Search
  • Writer's pictureΠερικλής Ανβάρ

35 χρόνια CEREC !

Το CEREC αναπτύχθηκε από τους καθηγητές Mörmann και Dr. Brandestini και ξεκίνησε το 1985, σηματοδοτώντας την αρχή της ψηφιοποίησης στην οδοντιατρική. Ενώ στην αρχή ήταν δυνατή μόνο η κατασκευή ενθέτων και μονών κορωνών, σήμερα μιλάμε για μια τεράστια ποικιλία ενδείξεων, συμπεριλαμβανομένης της εμφυτευματολογίας και της ορθοδοντικής.
 
Με το CEREC Primescan, τον καινοτόμο ενδοστοματικό σαρωτή μας, το CEREC Primemill, τη νεότερη μονάδα κοπής και λείανσης, το πιο πρόσφατο λογισμικό CEREC και με το CEREC SpeedFire, προσφέρουμε στους οδοντιάτρους ένα σύστημα οδοντιατρείου παγκόσμιας κλάσης που αλληλεπιδρά τέλεια και εξασφαλίζει απρόσκοπτη ροή εργασίας.
 
Το ολοκαίνουργιο CEREC θέτει νέα πρότυπα, ώστε οι οδοντίατροι να προσφέρουν στους ασθενείς έναν απαράμιλλο συνδυασμό οδοντιατρικής μιας επίσκεψης και άριστης ποιότητας. Μετά από 35 χρόνια συνεχούς βελτιστοποίησης, η CEREC δίνει στον οδοντίατρο τις επιλογές που χρειάζονται για τη θεραπεία πολλαπλών ενδείξεων με την εμπιστοσύνη που προέρχεται από εξαιρετικά αποτελέσματα.
 
Απολαύστε το βίντεο, στο οποίο ο Δρ. Pfeiffer, πρώην VP Technologies & CTO και Holger Emmert, VP Digital Platforms & Marketing, θυμούνται τη συναρπαστική εξέλιξη καθώς και τα σημαντικά ορόσημα του CEREC και μοιράζονται μαζί μας το όραμά τους για το μέλλον της ψηφιακής οδοντιατρικής.

bottom of page